Yhteistyökumppanit ja opiskelijat

Yhteistyökumppanit

Meille on verkostotyö on erittäin tärkeää ja siksi Tyttöjen Tupa ja Isosisarustoiminta tekeekin jatkuvaa yhteistyötä eri ammattitahojen kanssa. Ammattilaiset voivat olla tarvittaessa suoraan yhteydessä Tyttöjen Tuvalle ja sopia mahdollisista yhteistyökuvioista. Jos siis sinulla tai tietämälläsi muulla taholla on tarvetta yhteistyölle, voit olla suoraan yhteydessä Tyttöjen Tuvalle.

Ole meihin yhteydessä niin lyödään viisaat päämme yhteen ja pohditaan yhdessä mahdollisia yhteistyökuvioita tamperelaisen tyttötyön edistämiseksi.

Opiskelijat

Etsitkö itsellesi työharjoittelupaikkaa? Haluatko toteuttaa opinnäytetyösi tai loppunäyttösi meillä? Onko sinulla kenties käynnissä kurssi, jolle tarvitsee toteuttaa jonkinlainen yksilö/ryhmätyö? Haluatko tulla ihan vain tutustumaan toimintaan ja avartaa näkemyksiäsi sukupuolisensitiivisestä nuorisotyöstä?

Tyttöjen Tupa ja Isosisarustoiminta on erinomainen paikka tulla suorittamaan työharjoittelua tai työstää opinnäytetöitä/lopputöitä, jos opiskelet vaikka sosionomiksi tai yhteisöpedagogiksi. Tällä hetkellä otamme harjoitteluun vain korkeakouluharjoittelijoita. Meillä voi suorittaa eri mittaisia harjoittelujaksoja muutamasta viikosta kuukausiin ja olemme hyvin joustavia aikataulujen suhteen. Meillä on myös laajat mahdollisuudet tuoda omaa henkilökohtaista osaamista esille ja toteuttaa hyvin monipuolisesti erilaisia harjoitteluja ja loppunäyttöjä. Voit tulla myös itseksesi tai opiskelijaryhmän kanssa ihan vain tutustumaan toimintaan sovittuna ajankohtana.

Harjoitteluun voi sisältyä esim. ohjaamista Tyttöjen Tuvan aukiolossa, ryhmien vetämistä, tapahtumien, retkien ja lomatoimintojen suunnittelua ja toteuttamista sekä toiminnan yleistä kehittämistä.

Ota yhteyttä

Yhteistyöstä sekä opiskeluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä työntekijöihin.

 

Tilaa ammattilaisten uutiskirje!

Tilaa ammattilaisille suunnattu uutiskirje, jos haluat saada ajankohtaista tietoa toiminnasta. Listalta voi poistua omatoimisesti milloin tahansa.

 

 

Lue lisää