Tyttöjen Tupa

Tyttöjen Tupa on tytöille ja sukupuoleltaan moninaisille lapsille ja nuorille tarkoitettu kohtaamispaikka ja toimintatila. Tyttöjen Tuvan aikuisilla (ohjaajilla, harjoittelijoilla ja vapaaehtoisilla Tupakummeilla ja -mummoilla) on aikaa olla läsnä, jutella ja toimia yhdessä kävijöiden kanssa. Tyttöjen Tupa on monipuolinen toimintatila, jossa on vahva yhteisöllisyys ja jossa lasten ja nuorten toiveet ja tarpeet tulevat kuulluksi.

Tyttöjen Tuvalla käymisen voivat aloittaa 6– 16-vuotiaat tamperelaiset ja Tampereella koulussa käyvät tytöt ja sukupuolensa moninaisesti kokevat lapset ja nuoret. Ilmoittautuminen Pikkusisarukseksi eli Isosisarustoimintaan ja/ tai Tyttöjen Tuvan tai Poikatyön kävijäksi tapahtuu nettilomakkeella, paikan päältä saatavalla paperilomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla toiminnan työntekijöille. Toiminta on maksutonta ja kaikilla alaikäisillä kävijöillä on voimassa ryhmävakuutus sekä aukioloissa että muissa tapahtumissa.

Tyttöjen Tuvan aukiolot ovat tiistaisin ja torstaisin klo 15.00–19.00. Mukaan voi tulla koska vain itselle sopivana aikana. Löydät Tyttöjen Tuvan osoitteesta Pispalan valtatie 45.

         

Tyttöjen Tuvalla, Poikien Tuvalla ja Isosisarustoiminnassa pätevät kaikki yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolait ja meillä on myös omat säännöt.