Tietoa Isosisaruksille

Tyttöjen Tuvan tilat Sisarusparien käytettävissä

Tyttöjen Tupa on Iso- ja Pikkusisarusten käytettävissä aukioloaikoina tiistaisin  ja torstaisin klo 15.00 – 19.00. Katso Tyttöjen Tuvan tarkat aukioloajat etusivulta.

Poikien Tupa on Iso- ja Pikkusisarusten käytettävissä aukioloaikana maanantaisin klo 15 -19.00. Katso Poikien Tuvan tarkat aukioloajat www.poikatyo.fi.

Sisarusparien yhteistä toimintaa

Isosisaruksille ja Pikkusisaruksille järjestetään yhteistä toimintaa ympäri vuoden, esimerkiksi yhteisiä Sisaruspäiviä, tapahtumia ja teemapäiviä.

Isosisarukset voivat halutessaan järjestää omatoimi-Sisaruspäiviä myös muille Sisaruspareille. Toimintaa voi järjestää ennalta sovittuina Sisaruspäivinä tai muulloin Tyttöjen/ Poikien Tuvan tiloissa aukioloaikojen ulkopuolella (esim. leivonta, kädentaidot, pelit) tai muualla (esim. luontoretket, vierailut eri kohteissa). Jos haluat järjestää tapahtuman muille sisaruspareille, ehdota tapahtumaasi Isosisarusten sometileillä (Whatsapp, Facebook) ja/ tai ota yhteyttä toiminnan työntekijöihin, jotka neuvovat tilojen varaamisessa ja muissa asioissa. Tehdään toiminnasta teidän näköistänne!

Koulutus ja ohjaus

Pidämme uusille Isosisaruksille tarkoitettuja Isosisaruskursseja neljä kertaa vuodessa. Kurssille osallistuminen on edellytyksenä Isosisarukseksi ryhtymiselle.

Jokainen Isosisarus käy henkilökohtaisessa ohjauskeskustelussa kahdesti ensimmäisen vuoden aikana. Kysymme kuulumisia tekstiviestillä 3 kk aloittamisen jälkeen ja kutsumme sinut ohjaukseen n. puolen vuoden kohdalla. Toinen ohjaus on ensimmäisen vapaaehtoisvuoden päätteeksi. Voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä aina kun koet tarvetta ohjaukseen. Kerrothan meille myös elämäntilanteidesi muutoksista, jos ne vaikuttavat Sisarussuhteeseesi.

Vertaistuki, jatkokoulutus ja virkistystoiminta

Järjestämme myös jatkokoulutusiltoja, vertaisiltoja ja virkistystoimintaa neljästä kuuteen kertaa vuodessa. Tarkemmat tiedot löytyvät alta tai etusivun ilmoitustaululta. Isosisarukset näkevät tapahtumien tiedot lisäksi some-tileiltämme (Whatsapp, Instagram)