Sisaruspäivät

Isosisarus-Pikkusisaruspareille järjestetään Tuvalla Sisaruspäiviä vaihtuvilla teemoilla. Sisaruspäiviä järjestetään toiveiden perusteella, kerro siis mielipiteesi millaisia Sisaruspäiviä meidän tulisi järjestää! Sisaruspäivät ovat aina maksuttomia ja niihin on ennakkoilmoittautuminen. Tarjoamme aina myös pienen välipalan. Kerrothan siis erityisruokavaliosi / allergiasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Kevään 2021 Sisaruspäivät:

Ke 3.2.  klo 17-19 Pulkkamäkiretki

Ma 22.3. klo 17-18.30 Etä-Sisaruspäivä: Pelejä ja visailua Teamsin kautta

La 10.4. klo 13-16 Omatoimi Sisaruspäivä Tuvalla (voitte tulla Tuvalle pelailemaan, askartelemaan, leipomaan jne omatoimisesti. Ensin ilmoittautuneen Sisarusparin Isosisarus noutaa avaimen etukäteen Tuvalta samalla viikolla)

Ma 31.5. klo 17-19 Piknik Tahmelan rannassa

 

Omatoimi Sisaruspäivä Tuvalla

Sisarusparit voivat tulla Tuvalle milloin vain viikonloppuna tai loma-aikoina kun Tuvalla ei ole muuta ohjelmaa. Isosisarus noutaa avaimen etukäteen Tuvan ohjaajalta. Avaimen haun yhteydessä käydään läpi tarvittavat tiedot Tuvalle saapumista varten. Tuvalla Sisaruspari voi käyttää kaapista löytyviä askartelutarvikkeita, pelejä, leivontatarvikkeita jne. Mikäli Sisaruspari haluaa leipoa jotain tiettyä heidän tulee itse ostaa tarvikkeet. Jokainen siivoaa omat sotkunsa, sammuttaa valot ja lukitsee ovet lähtiessään. Mikäli haluat tulla Tuvalle oman Sisaruksesi kanssa, ole yhteydessä ohjaajiin.