Ohjelmaa aukioloissa

Kevään 2022 aukioloissa tapahtuu monenlaista mukavaa ja mielenkiintoista!

TEEMAKUUKAUDET

KARVA-KAVERI RAFFE

Karva-Kaveri Rafael alias Raffe on allergiaystävällinen Australian labradoodle, joka käy rapsuteltavana noin kerran kuussa Tyttöjen Tuvalla. Raffe on paikalla rapsuteltavana n. 30–60 minuuttia hänen jaksamisestaan riippuen. Lisätietoja Karva-Kaveri -toiminnasta löydät osoitteesta suomenkarvakaverit.fi. Raffen vierailut päivittyvät myöhemmin.

TERVEYDENHOITAJA TAIJA

Taija on Tyttöjen Tuvan terveydenhoitaja, joka käy kerran kuussa pitämässä erilaisia teemapäiviä teehetken yhteydessä. Teemapäivän aiheita voi ehdottaa meille etukäteen! Taijan kanssa voi aina keskustella teehetken jälkeen terveydestä tai muista itseä kiinnostavista aiheista.

TUPANEUVOSTO

Tupaneuvosto on yhteisökokous, jossa Tyttöjen Tupalaiset pääsevät vaikuttamaan ja osallistumaan päätöksen tekoon. Tupaneuvosto kokoontuu teehetken päätteeksi kerran kuussa. Kaikki Tuvalla olevat henkilöt pääsevät osallistumaan Tupaneuvostoon. Tupaneuvostossa päätetään ajankohtaisista Tuvan yhteisistä asioista, kuten säännöistä, suunnitellaan ja ideoidaan tulevaa ja päätetään pienistä hankinnoista.