Tapahtumat, retket ja leirit

Tyttöjen Tuvalla järjestetään teemapäiviä, retkiä, leirejä ja tapahtumia, joista ilmoitetaan aina erikseen ilmoitustaululla sekä sähköpostitse lähetettävässä infokirjeessä. Tilaa infokirje itsellesi osoitteesta piia.lyimo (at) ahjola.fi.

Tuvalla järjestetään erilaisia teemapäiviä ja teemallisia naamiaisjuhlia. Keväisin pidetään ”Kuninkaalliset naamiaiset” ja syksyisin vietetään Tyttöjen Tuvan synttäreitä Halloween-tyyppisten synttärinaamiaisten merkeissä, jolloin jokainen saa pukeutua omalla tavallaan, miten vain haluaa. Tuvan aukioloissa vietetään lisäksi mm. Tyttöjen päivän juhlaa, Naistenpäivän juhlaa, äitienpäivää, ystävänpäivää, vappua, rasismin vastaista viikkoa, joulua jne. Pari kertaa vuodessa Tuvalla on yökylä. Vuoden aikana käydään lisäksi erilaisilla retkillä. Talvi-, kesä- ja syyslomalla järjestetään vaihtelevasti erilaista lomatoimintaa sisällä ja ulkona. Usein kesäisin järjestetään leirikeskuksessa perinteikäs Unelmaleiri, jolla on luvassa hemmottelua, kädentaitoja ja liikuntaa.

TYTTÖJEN TUVAN KEVÄÄN TAPAHTUMAT, RETKET JA LEIRIT SYKSYLLÄ 2020

PERHEIDEN PÄIVÄ LA 5.9. klo 12-15

Tyttöjen Tuvan ja Ahjolan Poikatyön perheiden päivää vietetään la 5.9. klo 12-15! Luvassa monenlaista mukavaa tekemistä yhdessä! Perheiden päivässä mm. hemmottelupiste, mysteerin ratkaisua, kädentaitoja ja välipalaa. Ilmoittauduthan ennakkoon, että osaamme varata riittävästi välipalaa. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Tapahtuma on osa Ahjola 90v. juhlavuoden tapahtumia, joita järjestetään läpi vuoden!

SYYSLOMALLA

YÖKYLÄ PERUTTU
Vallitsevan koronatilanteen ja Tyttöjen Tuvan kattoremontin vuoksi yökylä joudutaan valitettavasti perumaan.

LOMA-AUKIOLO MA 12.10. klo 12-17

Loma-aukiolossa leivotaan pizzaa ja vietetään aikaa vapaasti tehden valitsemiaan asioita. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliosi niin voimme hankkia jokaiselle sopivaa tarjoilua.

SYNTTÄRINAAMIAISET TO 15.10. klo 12-17

Synttärinaamiaisten teemaksi valikoitui kauhu! Luvassa kauhistuttavaa Tupareiden (apuohjaajien) suunnittelemaa ohjelmaa, toiveiden mukaista ruokaa ja herkkuja. Jokainen voi halutessaan pukeutua itselle sopivalla tavalla tai tulla normaaleissa vaatteissa.

Juhlan aikataulu: 12-13 valmistautumista, pukeutumista. 13-14 Kakkua ja herkuttelua. 14-16.30 Ohjelmaa. 16.30-17.00 Naamiaisasujen vaihto ja meikkien/maskeerausten pesu. Klo 17.00 kotiin lähtö. Ennakkoilmoittautuminen (ilmoitathan erityisruokavaliosi).

 

Tyttöjen Tuvalla kokoontuu lisäksi erilaisia ryhmiä.