Tapahtumat, retket ja leirit

Tyttöjen Tuvalla järjestetään teemapäiviä, retkiä, leirejä ja tapahtumia, joista ilmoitetaan aina erikseen ilmoitustaululla sekä sähköpostitse lähetettävässä infokirjeessä. Tilaa infokirje itsellesi osoitteesta piia.lyimo (at) ahjola.fi.

Tuvalla järjestetään erilaisia teemapäiviä ja teemallisia naamiaisjuhlia. Keväisin pidetään ”Kuninkaalliset naamiaiset” ja syksyisin vietetään Tyttöjen Tuvan synttäreitä Halloween-tyyppisten synttärinaamiaisten merkeissä, jolloin jokainen saa pukeutua omalla tavallaan, miten vain haluaa. Tuvan aukioloissa vietetään lisäksi mm. Tyttöjen päivän juhlaa, Naistenpäivän juhlaa, äitienpäivää, ystävänpäivää, vappua, rasismin vastaista viikkoa, joulua jne. Pari kertaa vuodessa Tuvalla on yökylä. Vuoden aikana käydään lisäksi erilaisilla retkillä. Talvi-, kesä- ja syyslomalla järjestetään vaihtelevasti erilaista lomatoimintaa sisällä ja ulkona. Usein kesäisin järjestetään leirikeskuksessa perinteikäs Unelmaleiri, jolla on luvassa hemmottelua, kädentaitoja ja liikuntaa.

TYTTÖJEN TUVAN KEVÄÄN TAPAHTUMAT, RETKET JA LEIRIT KEVÄÄLLÄ 2021

TALVILOMALLA (viikko 9)

ULKOILURETKI LA 27.3. klo 12-15

Tyttöjen Tuvan ulkoiluretki on la 27.3. klo 12-15. Lähtö tapahtuu Tuvalta klo 12 ja paluu Tuvalle klo 15. Luvassa kivaa tekemistä ja tarjoamme retkieväät. Ilmoittauduthan ennakkoon, että osaamme varata riittävästi retkievästä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

KEVÄTRETKI TO 6.5. klo 16.30-19.00

Luonto-Liiton järjestämä kevätretki Tyttöjen Tuvan lähimaastoon. Tarjoamme retkieväät. Ennakkoilmoittautuminen.

KESÄLOMALLA 

Kesäloman ohjelma tarkentuu myöhemmin.

 

Tyttöjen Tuvalla kokoontuu lisäksi erilaisia ryhmiä.