Toimintaan ilmoittautuminen (lapset ja nuoret)

Ilmoittautuminen Pikkusisarukseksi Isosisarustoimintaan ja/tai Tyttöjen Tuvan tai Poikatyön kävijäksi tapahtuu nettilomakkeella, paikan päältä saatavalla paperilomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla toiminnan työntekijöille. Toiminta on maksutonta ja kaikilla kävijöillä on voimassa ryhmävakuutus.

Vanhemmat ja ammattilaiset ovat erittäin tervetulleita tutustumaan Tyttöjen Tuvan tiloihin, toimintaan ja työntekijöihin lasten/nuorten kanssa tai yksin.

Ilmoittaessasi lapsen/nuoren mukaan toimintaan tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Lapsen/nuoren perustiedot ja ilmoittajan sekä mahdollisen (toisen) huoltajan yhteystiedot.
  • Haluaako lapsi tai nuori käydä Tyttöjen Tuvalla / osallistua Ahjolan Poikatyön toimintaan vai haluaako hän Isosisaruksen eli aikuiskaverin. Molempiin voi ilmoittautua.
  • Mitä Pikkusisarus toivoo toiminnan tuovan hänen elämäänsä. Toivomme, että pohtisitte asiaa yhdessä lapsenne kanssa. Näin voimme kehittää toimintaa lasten/nuorten toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi.
  • Isosisarustoimintaan ilmoittautuvat voivat lisäksi kertoa myös harrastuksistaan ja mielenkiinnon kohteistaan ja esittää toiveita Isosisaruksen suhteen. Näin osaamme etsiä mahdollisimman hyvin toisilleen sopivat Sisarukset.
  • Isosisaruksen saaminen voi tällä hetkellä kestää n. puolesta vuodesta vuoteen. Kaikki Isosisarukset ovat koulutettuja ja haastateltuja ja heidän rikosrekisterinsä on tarkistettu.

Lisätietoja:

essi.rasanen (at) ahjola.fi, 044 553 8435

fiia.vauhkonen (a) ahjola.fi, 044 553 8436