Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Pikkusisarukseksi eli Isosisarustoimintaan ja/ tai Tyttöjen Tuvan tai Poikatyön kävijäksi tapahtuu nettilomakkeella, paikan päältä saatavalla paperilomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla toiminnan työntekijöille. Toiminta on maksutonta ja kaikilla kävijöillä on voimassa ryhmävakuutus.

Vanhemmat ja ammattilaiset ovat erittäin tervetullut tutustumaan Tyttöjen Tuvan tiloihin, toimintaan ja työntekijöihin lasten/ nuorten kanssa tai yksin.

Ilmoittaessasi Pikkusisaruksen mukaan toimintaan tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Lapsen/ nuoren perustiedot ja ilmoittajan sekä mahdollisen (toisen) huoltajan yhteystiedot.
  • Haluaako lapsi tai nuori käydä Tyttöjen Tuvalla/ osallistua Ahjolan Poikatyön toimintaan vai haluaako hän Isosisaruksen eli aikuiskaverin. Molempiin voi ilmoittautua.
  • Mitä Pikkusisarus toivoo toiminnan tuovan hänen elämäänsä. Toivomme, että pohtisitte asiaa yhdessä Pikkusisaruksen kanssa. Näin voimme kehittää toimintaa Pikkusisarusten toiveiden mukaisiksi.
  • Isosisarustoimintaan ilmoittautuvat voivat lisäksi kertoa myös harrastuksistaan ja mielenkiinnon kohteistaan ja esittää toiveita Isosisaruksen suhteen. Näin osaamme etsiä mahdollisimman hyvin toisilleen sopivat Sisarukset.
  • Isosisaruksen saaminen voi kestää kuukausista puoleen vuoteen. Kaikki Isosisarukset ovat koulutettuja ja haastateltuja ja heidän rikosrekisterinsä on tarkistettu.

Ilmoittautuminen Tyttöjen Tuvan tapahtumiin ja ryhmiin

piia.seppala(at)ahjola.fi, 044 553 8436 / sanna.natunen(at)ahjola.fi, 044 553 8435