Tyttöjen Tuvan aukiolot

 

Tyttöjen Tuvan aukiolot ovat kaksi kertaa viikossa; tiistaisin ja torstaisin klo 15:00–19:00. Tyttöjen Tuvan aukioloissa on paikalla vähintään kaksi työntekijää mahdollistamassa ja ohjaamassa lasten ja nuorten toiveista lähtevää toimintaa. Työntekijöiden lisäksi aukioloilloissa on usein myös opiskelijoita, harjoittelijoita ja/ tai vapaaehtoisia. Lapsilla/ nuorilla on aina mahdollisuus keskustella kahden kesken aikuisten kanssa.

Tyttöjen Tuvalla yläkerrassa on iso toimintatila, jossa voi tehdä läksyjä tai käsitöitä, pelata erilaisia pelejä, syödä eväitä sekä jutella kavereiden tai aikuisten kanssa pitkän pöydän ääressä tai viher- ja sohvanurkkauksessa. Yläkerrassa on käytössä Tyttöjen Tuvan Wifi-verkko.  Yläkerran leikkinurkkauksessa voi leikkiä nukeilla, legoilla ja muilla leluilla.  Toimisto on työntekijöiden aluetta, mutta sieltä löytyy aina tilaa kahdenkeskisille keskusteluille.

Aukioloissa klo 17.00 pidetään teehetki, jolloin kaikille tarjotaan ilmainen välipala. Tyttöjen Tuvalla voi syödä myös omia eväitä tai ostaa Tyttöjen Tuvalta nuudeleita tai muuta pientä välipalaa.

Tyttöjen Tuvan alakerrassa sijaitsee tv-huone, jossa voi pelata konsolipelejä ja katsoa leffoja. Tila soveltuu myös yhteisöllisiin leikkeihin, jumppaamiseen, rentoutumiseen tai vaikka junaradan rakenteluun. Kauneudenhoitohuoneessa voi kaunistautua yksin tai yhdessä. Teatterihuoneessa voi pukeutua, näytellä, tanssia tai vaikka loikoilla. Yksiössä yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat voivat viettää aikaa keskenään. Yksiössä järjestetään lisäksi erilaisia ryhmiä ja Isosisarustoiminnan tilaisuuksia.

Kuvia Tyttöjen Tuvalta