Vapaaehtoistoiminta

Isosisarustoiminnassa, Tyttöjen Tuvalla ja Ahjolan Poikatyössä voi toimia monella tavalla vapaaehtoisena.

ISOSISARUSTOIMINTA

Isosisarustoiminnan avulla vähintään 18-vuotias nainen, mies tai sukupuoleltaan moninainen aikuinen voi Isosisaruskurssin käytyään saada itselleen oman Pikkusisaruksen. Isosiskot saavat halutessaan itselleen Pikkusiskon, Isoveljet Pikkuveljen. Isosisarukset tapaavat vuoden ajan 1 – 4 kertaa kuukaudessa ja tekevät molemmille mieluisia asioita. Isosiskoksi ja Isoveljeksi pääsee osallistumalla Isosisaruskurssille (14 h).

Keväällä 2019 järjestetään vain yksi Isosisaruskurssi:

Isosisaruskurssi ke 13.3. klo 17-19, pe 15.3. klo 17-19 ja la 16.3. klo 10-17

Ilmoittautuminen kurssille tästä.

AVOIMEN TOIMINNAN VAPAAEHTOISTOIMINTA

Avoimen toiminnan vapaaehtoisuus on suunnattu niille, jotka haluavat toimia Tyttöjen Tuvan aukioloissa ja tapahtumissa (Tupaisosisko, Tupakummi, Tupamummo) tai Ahjolan Poikatyön Poikien Tuvan aukioloissa avoimen toiminnan vapaaehtoisina. Isosisaruskurssi on keväästä 2019 lähtien suunnattu myös avoimen toiminnan vapaaehtoisille. Keväällä 2019 järjestetään lisäksi uutuutena Ryhmänohjaajien ja avoimen toiminnan vapaaehtoisten koulutus.

Tyttöjen Tuvan ja Ahjolan Poikatyön Ryhmänohjaajien ja avoimen toiminnan vapaaehtoisten koulutus la 9.2. klo  10 – 15.

Ilmoittautuminen koulutukseen tästä.

APUOHJAAJATOIMINTA ”TUPARIT”

Tuparit eli Tyttöjen Tuvan apuohjaajat ovat aktiivisten nuorten ryhmä, jotka suunnittelevat itselleen ja muille tyttöjentupalaisille toimintaa. Tuparit ovat Tyttöjen Tuvan vakikävijöitä.

Vapaaehtoiset