Tietoa Isosisaruksille

Tyttöjen Tuvan tilat Sisarusparien käytettävissä

Tyttöjen Tupa on Iso- ja Pikkusiskojen käytettävissä syksyllä 2019 aukioloaikoina kaksi kertaa viikossa (ti  ja to klo 15.00 – 19.30). Katso Tyttöjen Tuvan tarkat aukioloajat etusivulta.

Poikien Tupa on Iso- ja Pikkuveljien käytettävissä syksyllä 2019 aukioloaikana ma klo 15 -19.30. Katso Poikien Tuvan tarkat aukioloajat www.poikatyo.fi.

Parien yhteistä toimintaa

Isosisaruksille ja Pikkusisaruksille järjestetään yhteistä toimintaa ympäri vuoden, esimerkiksi yhteisiä Sisaruspäiviä (ja tarvittaessa erillisiä Siskokset- ja Veljekset-päiviä), tapahtumia ja teemapäiviä.

Isosiskot ja -veljet voivat halutessaan järjestää vapaaehtoisesti yhteistä toimintaa muille Sisaruspareille. Toimintaa voi järjestää ennalta sovittuina Sisaruspäivinä tai muulloin Tyttöjen/ Poikien Tuvan tiloissa aukioloaikojen ulkopuolella (esim. leivonta, kädentaidot, pelit) tai muualla (esim. luontoretket, vierailut eri kohteissa). Jos haluat järjestää tapahtuman muille sisaruspareille, ehdota tapahtumaasi Isosisarusten sometileillä (Whatsapp, Facebook) ja/ tai ota yhteyttä toiminnan työntekijöihin, jotka neuvovat tilojen varaamisessa ja muissa asioissa. Tehdään toiminnasta teidän näköistänne!

Koulutus ja ohjaus

Pidämme uusille Isosisaruksille tarkoitettuja Isosisaruskursseja kahdesta neljään kertaa vuodessa (ks. ilmoittautumislomake). Kurssille osallistuminen on edellytyksenä Isosisarukseksi ryhtymiselle.

Jokainen Isosisarus käy henkilökohtaisessa ohjauskeskustelussa kahdesti vuodessa. Kysymme kuulumisia tekstiviestillä 3 kk aloittamisen jälkeen ja kutsumme sinut ohjaukseen n. puolen vuoden kohdalla. Toinen ohjaus on ensimmäisen vapaaehtoisvuoden päätteeksi. Vastaathan aktiivisesti yhteydenottoihimme. Ole rohkeasti yhteydessä vaikket olisi ehtinyt tavata Pikkusiskoasi. Voit ottaa yhteyttä myös muulloin kun koet tarvetta ohjaukseen. Kerrothan meille myös elämäntilanteidesi muutoksista, jos ne vaikuttavat Sisarussuhteeseesi.

Vertaistuki, jatkokoulutus ja virkistystoiminta

Järjestämme myös jatkokoulutusiltoja ja virkistystoimintaa yhteensä neljästi vuodessa. Tarkemmat tiedot löytyvät alta tai etusivun ilmoitustaululta. Isosisarukset näkevät tapahtumien tiedot lisäksi ome-tileiltämme (Whatsapp, Facebook, Instagram)

 

Tulostettavan version voi ladata tästä: Vapaaehtoistoiminta_kevät20

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset

Piia p. 044 553 84 36, piia.lyimo(at)ahjola.fi

Essi p. 044 553 84 35, essi.rasanen(at)ahjola.fi 

Niklas p. 044 553 84 32, niklas.soderstrom(at)ahjola.fi