Tyttöjen Tuvan ryhmät

Syksyn 2020 ryhmät

MAANANTAISIN

TUPARI-ILLAT maanantaisin klo 16-18 

 7.9., 21.9., 5.10., 12.10. Tuvan yksiössä (sisäänkäynti alaoven kautta)

Tupari-illat on suunnattu toiminnan aktiivisille nuorille, jotka haluavat toimia Tyttöjen Tuvan apuohjaajana. Apuohjaajat toimivat Tuvalla esimerkkinä ja auttelevat jos pienemmät lapset tai ohjaajat tarvitsevat apua jossain asiassa. Apuohjaajat voivat järjestää myös ohjelmaa tapahtumissa, kuten synttärinaamiaisissa tai muissa tapahtumissa ja kesäleireillä. Jos haluat  mukaan apuohjaajaksi, ole yhteydessä Piia Lyimoon. Uusia Tupareita otetaan mukaan syksyllä!!!

NUORTEN ILLAT maanantaisin klo 16-18

26.10.-7.12. klo 16-18 Tuvan yksiössä (sisäänkäynti alaoven kautta)

Nuorten illoissa keskustellaan nuoruuteen liittyvistä teemoista esim. aikuiseksi kasvaminen, keho, omat rajat, tunteet, hyvinvointi, identiteetti, valinnat, seksuaalioikeudet jne. Ryhmäläiset saavat vaikuttaa eri kertojen sisältöön. Jokainen nuorten ilta alkaa herkullisella välipalalla ja jokainen nuorten ilta on sisällöltään erilainen. Nuorten iltoja ohjaa Aino Raiden ja Taru Luuppala (seksuaalineuvoja opiskelijat).

KESKIVIIKKOISIN

HYVÄ MINÄ -RYHMÄ

Hyvä minä -ryhmä on suunnattu noin 10–12-vuotiaille tytöille ja moninaisesti sukupuolensa kokeville. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 2.9.-7.10.2020 klo 15–16.30 Tyttöjen Tuvalla.

Ryhmän tarkoituksena on vahvistaa osallistujien itsetuntoa ja päästä harjoittelemaan sosiaalisia taitoja turvallisessa ympäristössä erilaisten luovien ja toiminnallisten tehtävien avulla.

Tavoitteena on, että jokainen tulee kuulluksi ja tärkeäksi osaksi pienryhmää positiivisen ilmapiirin, onnistumisen kokemusten ja yhteisöllisyyden kautta. Ryhmä käynnistyy tutustumisella ja päättyy yhteisiin lopetusjuhliin.

Ryhmää ohjaa tyttötyön ohjaaja Essi Räsänen.

 

Ilmoittautuminen Tuvan ryhmiin:

Piialle p. 044 553 84 36 (myös WhatsApp) piia.lyimo @ ahjola.fi
Essille p. 044 553 84 35 (myös WhatsApp) essi.rasanen @ ahjola.fi