Ohjelmaa aukioloissa

Syksyllä 2019 aukioloissa tapahtuu monenlaista mukavaa ja mielenkiintoista!

TEEMAKUUKAUDET

Isosisarustoiminnan 20-vuotisjuhlavuoden alkuvuosi kului jo teemakuukausien merkeissä! Tammikuussa oli ”minä pelastan maailman”, helmikuussa ”minä rakastan”, maaliskuussa ”minä hyväksyn”, huhtikuussa ”minä voin hyvin”, toukokuussa ”minä relaan” ja kesäkuussa ”minä olen luova” -kuukaudet. Elokuussa Tuvalla on ”minä vaikutan”, syyskuussa ”minä osaan”, lokakuussa ”minä tunnen”, marraskuussa ”minä olen rohkea” ja joulukuussa ”minä autan” -teemakuukaudet. Syksyllä on luvassa monenlaista mukavaa ja hyödyllistä itsepohdiskelua ja toisten huomiointia!

KARVA-KAVERI RAFFE

Karva-Kaveri Rafael alias Raffe on 2-vuotias allergiaystävällinen Australian labradoodle, joka käy rapsuteltavana kerran kuussa Tyttöjen Tuvalla. Syksyllä 2019 Raffe vierailee Tuvalla torstaisin 29.8., 26.9., 24.10. ja 14.11. klo 18 aikaan. Raffe on paikalla rapsuteltavana n. 30–60 minuuttia hänen jaksamisestaan riippuen. Lisätietoja Karva-Kaveri -toiminnasta löydät osoitteesta suomenkarvakaverit.fi.

TERVEYDENHOITAJA TAIJA

Taija on Tyttöjen Tuvan terveydenhoitaja, joka käy kerran kuussa pitämässä erilaisia teemapäiviä teehetken yhteydessä. Teemapäivän aiheita voi ehdottaa meille etukäteen! Taijan kanssa voi aina keskustella teehetken jälkeen terveydestä tai muista itseä kiinnostavista aiheista. Taija saapuu Tuvalle syksyllä 2019 tiistaisin 20.8., 24.9., 29.10., 26.11. ja 10.12. klo 17 aikoihin.

MIELI-TEEMAILLAT

Paljon toivotut mielenterveysaiheiset Mieli-teemaillat tulevat vihdoin! Teemaillat ovat syksyllä 2019 torstaisin 19.9., 10.10. ja 21.11. Luvassa on avointa puhetta mielenterveydestä, mielenterveyden häiriöistä, ylisukupolvisuudesta ja muusta mielen hyvinvointiin liittyvästä. Teemailtoja tulee pitämään Sari Nurminen, joka on sairaanhoitaja ja tekee nuorisotyötä, oppilaitosyhteistyötä ja lapsiperhetyötä FinFami Pirkanmaassa.

SEKSUAALINEUVONTAA

Mietityttääkö seksuaalisuus? Ulkonäkö, aikuiseksi kasvaminen, kuukautiset, ihastuminen, seurustelu, seksuaalinen suuntautuminen, sukupuoli, identiteetti, seksi, lasten hankinta tai vaikkapa ehkäisy? Tule juttelemaan! Tyttöjen Tuvan kävijät, vapaaehtoiset ja vanhemmat voivat varata maksuttoman keskusteluajan seksuaalineuvoja Piia Lyimon kanssa. Keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Piia on auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS). Tämän syksyn ajan sinulla on mahdollisuus keskustella myös Siiri Zeilerin (psykologin ja seksuaalineuvojaopiskelijan) kanssa!