Ohjelmaa aukioloissa

Keväällä 2020 aukioloissa tapahtuu monenlaista mukavaa ja mielenkiintoista!

TEEMAKUUKAUDET

Tammi-helmikuun teema: Kuka minä olen?
Maalis-huhtikuun teema: Olen hyvä kaveri
Touko-Kesäkuun teema: Olen luova
Elo-Syys-Lokakuun teema: Voin hyvin
Marras-Joulukuun teema: Autan muita

KARVA-KAVERI RAFFE

Karva-Kaveri Rafael alias Raffe on 2-vuotias allergiaystävällinen Australian labradoodle, joka käy rapsuteltavana kerran kuussa Tyttöjen Tuvalla. Keväällä 2020 Raffe vierailee Tuvalla kerran kuussa torstaisin  klo 18 aikaan. Ks. tarkat päivät ilmoitustaululta. Raffe on paikalla rapsuteltavana n. 30–60 minuuttia hänen jaksamisestaan riippuen. Lisätietoja Karva-Kaveri -toiminnasta löydät osoitteesta suomenkarvakaverit.fi.

TERVEYDENHOITAJA TAIJA

Taija on Tyttöjen Tuvan terveydenhoitaja, joka käy kerran kuussa pitämässä erilaisia teemapäiviä teehetken yhteydessä. Teemapäivän aiheita voi ehdottaa meille etukäteen! Taijan kanssa voi aina keskustella teehetken jälkeen terveydestä tai muista itseä kiinnostavista aiheista. Taija saapuu Tuvalle keväällä 2020 tiistaisin  kerran kuussa klo 17 aikoihin. Katso tarkemmat päivät ilmoitustaululta.

LUONTO-TEEMAPÄIVÄT

19.3. Vegeruokaa
16.4. Luontokuvaus
14.5. Piknik

Luonto-teemapäivät ohjaavat Anna ja Heini Luonto-Liitosta

LUMIKENKÄRETKI SAUNASAAREEN

to 20.2. Lähtö Tuvalta klo 16 ja paluu Tuvalle klo 20. Yhteisretki Poikien Tuvan kanssa Saunasaareen. Tarjoamme lumikengät ja retkieväät. Ennakkoilmoittautuminen. Lumikenkäretken meille mahdollistaa Luonto-Liitto.

TARINAHETKET

Aukioloissa tiistaisin ( 4.2., 11.2. ja 18.2.) pidetään aukiolossa tarinahetki jolloin pääsee kuuntelemaan tarinoita tv-huoneessa! Tarinahetket tulee pitämään Saara Sillanpää (Pispalan Kirjasto ja Rakennuskulttuurikeskus Piiru)

NAISTENPÄIVÄNJUHLAT 5.3.

Naistenpäivän juhlat to 5.3. klo 15-19.30luvassa hemmottelua! Tervetuloa myös kaikki ystävät ja läheiset sekä kaikki, jotka haluavat juhlia naistenpäivää! Tämä juhla on osa Ahjola 90v.

juhlavuoden tapahtumia, joilla juhlistetaan 90-vuotiasta Ahjolan Setlementtiä läpi vuoden.

YHDESSÄ TEEMAPÄIVÄ 7.5.

Yhdessä teemapäivä to 7.5. klo 15-19.30 äitienpäivän kunniaksi. Tuvalle voi ottaa oman vanhemman, sukulaisen tai läheisen mukaan ja yhdessä hänen kanssaan tehdä mukavia juttuja kuten askarrella, pelata, leikkiä tai jotain muuta hauskaa! Tämä juhla on osa Ahjola 90v. juhlavuoden tapahtumia, joilla juhlistetaan 90-vuotiasta Ahjolan Setlementtiä läpi vuoden.

SEKSUAALINEUVONTAA

Mietityttääkö seksuaalisuus? Ulkonäkö, aikuiseksi kasvaminen, kuukautiset, ihastuminen, seurustelu, seksuaalinen suuntautuminen, sukupuoli, identiteetti, seksi, lasten hankinta tai vaikkapa ehkäisy? Tule juttelemaan! Tyttöjen Tuvan kävijät, vapaaehtoiset ja vanhemmat voivat varata maksuttoman keskusteluajan seksuaalineuvoja Piia Lyimon kanssa. Keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Piia on auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS).