Tapahtumat, retket ja leirit

Tyttöjen Tuvalla järjestetään teemapäiviä, retkiä, leirejä ja tapahtumia, joista ilmoitetaan aina erikseen ilmoitustaululla sekä sähköpostitse lähetettävässä infokirjeessä. Tilaa infokirje itsellesi osoitteesta piia.lyimo (at) ahjola.fi.

Tuvalla järjestetään erilaisia teemapäiviä ja teemallisia naamiaisjuhlia. Syksyllä vietetään Tyttöjen Tuvan synttäreitä Halloween-tyyppisten synttärinaamiaisten merkeissä ja keväällä pidetään ”Kuninkaalliset naamiaiset”, jolloin jokainen saa pukeutua omalla tavallaan, miten vain haluaa. Tuvan aukioloissa vietetään lisäksi mm. Tyttöjen päivän juhlaa, Naistenpäivän juhlaa, ystävänpäivää, vappua, rasismin vastaista päivää, itsenäisyyspäivää ja joulua. Pari kertaa lukukaudessa Tuvalla myös yövytään Yökylässä. Vuoden aikana käydään lisäksi erilaisilla retkillä Tyttöjen Tuvan väellä, Sisarusparien kesken ja yhdessä Poikatyön lasten ja nuorten kanssa. Talvi-, kesä- ja syyslomalla järjestetään erilaista lomatoimintaa sisällä ja ulkona. Usein kesäisin järjestetään leirikeskuksessa perinteikäs Unelmaleiri, jolla on luvassa hemmottelua, kädentaitoja ja liikuntaa.

Tyttöjen Tuvalla kokoontuu lisäksi erilaisia ryhmiä.

Tyttöjen Tuvan tulevat tapahtumat syksyllä 2019

Ti 29.10. klo 17 Ukrainalainen Andrei-kulttuurijuhla aukiolossa
Ti 5.11. klo 17 Sannan läksiäiset, tule sanomaan hei hei!
La 23.11. klo 12-17
 20-v. Synttärinaamiaiset
To 28.11. klo 17 Luontoryhmä Ekopläjäyksen retki Jurttaan Sorinaukiolle (Luonto-Liiton Älä osta mitään -viikon ohjelmaa)
To 12.12. Joulujuhla aukiolossa