Tapahtumat, retket ja leirit

Tyttöjen Tuvalla järjestetään teemapäiviä, retkiä, leirejä ja tapahtumia, joista ilmoitetaan aina erikseen ilmoitustaululla sekä sähköpostitse lähetettävässä infokirjeessä. Tilaa infokirje itsellesi osoitteesta piia.lyimo (at) ahjola.fi.

Tuvalla järjestetään erilaisia teemapäiviä ja teemallisia naamiaisjuhlia. Keväisin pidetään ”Kuninkaalliset naamiaiset” ja syksyisin vietetään Tyttöjen Tuvan synttäreitä Halloween-tyyppisten synttärinaamiaisten merkeissä, jolloin jokainen saa pukeutua omalla tavallaan, miten vain haluaa. Tuvan aukioloissa vietetään lisäksi mm. Tyttöjen päivän juhlaa, Naistenpäivän juhlaa, äitienpäivää, ystävänpäivää, vappua, rasismin vastaista viikkoa, joulua jne. Pari kertaa vuodessa Tuvalla on yökylä. Vuoden aikana käydään lisäksi erilaisilla retkillä. Talvi-, kesä- ja syyslomalla järjestetään vaihtelevasti erilaista lomatoimintaa sisällä ja ulkona. Usein kesäisin järjestetään leirikeskuksessa perinteikäs Unelmaleiri, jolla on luvassa hemmottelua, kädentaitoja ja liikuntaa.

TYTTÖJEN TUVAN KEVÄÄN TAPAHTUMAT, RETKET JA LEIRIT

RETKI TAMPEREEN TEATTERIIN 5.2.

Teemme retken Tampereen Teatteriin ke 5.2. klo 17.30-19.00. Teatterikierros, tutustutaan teatterin toimintaan ja tiloihin ja tavataan näyttelijä Matti Hakulien joka kertoo millaista näyttelijän ammatti on sekä vastaa retkeläisten kysymyksiin. Tapaaminen retkelle Tampereen Teatterin aulassa klo 17.15-17.30, saavuthan paikalle ajoissa. Ennakkoilmoittautuminen.

LUMIKENKÄRETKI SAUNASAAREEN 20.2.

to 20.2. Lähtö Tuvalta klo 16 ja paluu Tuvalle klo 20. Yhteisretki Poikien Tuvan kanssa Saunasaareen. Tarjoamme lumikengät ja retkieväät. Ennakkoilmoittautuminen. Lumikenkäretken meille mahdollistaa Luonto-Liitto.

YÖKYLÄ 13.-14.3.

Tyttöjen Tuvan yökylä alkaa pe 13.3. klo 15 ja päättyy la 14.3. klo 12. Mukaan tarvitset: Patjan/makuualustan, peiton/makuupussin, tyynyn, yövaatteet, hammasharjan ja -tahnan, herkkuja max.5€:lla, unilelun?, lääkkeet? Tarjoamme pe välipalan n.klo 16 ja iltaruuan n.klo 19-20 sekä aamiaisen n.klo 9. Voit tulla sinulle sopivana ajankohtana ja lähteä kun haluat. Ennakkoilmoittautuminen.

KUNINKAALLISET NAAMIAISET 28.3.

Tyttöjen Tuvan kuninkaalliset naamiaiset ovat la 28.3. klo 12-17. Juhlan aikataulu: 12-13 valmistautumista, pukeutumista. 13-14 Kakkua ja herkuttelua. 14-16.30 Ohjelmaa. 16.30-17.00 Naamiaisasujen vaihto ja meikkien/maskeerausten pesu. Klo 17.00 kotiin lähtö. Ennakkoilmoittautuminen.

Talviloman ohjelma on vielä avoinna

Kesällä tulossa mahdollisesti myös

  • Unelmaleiri (kesäkuun alussa)
  • Huvipuistoretki (jos saadaan sponsoreita/lahjoituksia)
  • Ulkoilupäivä/retkipäivä

Tyttöjen Tuvalla kokoontuu lisäksi erilaisia ryhmiä.