Tapahtumat, retket ja leirit

Tyttöjen Tuvalla järjestetään teemapäiviä, retkiä, leirejä ja tapahtumia, joista ilmoitetaan aina erikseen ilmoitustaululla sekä sähköpostitse lähetettävässä infokirjeessä. Tilaa infokirje itsellesi osoitteesta piia.lyimo (at) ahjola.fi.

Tuvalla järjestetään erilaisia teemapäiviä ja teemallisia naamiaisjuhlia. Keväisin pidetään ”Kuninkaalliset naamiaiset” ja syksyisin vietetään Tyttöjen Tuvan synttäreitä Halloween-tyyppisten synttärinaamiaisten merkeissä, jolloin jokainen saa pukeutua omalla tavallaan, miten vain haluaa. Tuvan aukioloissa vietetään lisäksi mm. Tyttöjen päivän juhlaa, Naistenpäivän juhlaa, äitienpäivää, ystävänpäivää, vappua, rasismin vastaista viikkoa, joulua jne. Pari kertaa vuodessa Tuvalla on yökylä. Vuoden aikana käydään lisäksi erilaisilla retkillä. Talvi-, kesä- ja syyslomalla järjestetään vaihtelevasti erilaista lomatoimintaa sisällä ja ulkona. Usein kesäisin järjestetään leirikeskuksessa perinteikäs Unelmaleiri, jolla on luvassa hemmottelua, kädentaitoja ja liikuntaa.

TYTTÖJEN TUVAN KEVÄÄN TAPAHTUMAT, RETKET JA LEIRIT

SYNTTÄRINAAMIAISET marraskuussa

Tyttöjen Tuvan synttäri naamiaiset ovat marraskuussa jonain lauantaina (aika tarkentuu lähempänä) klo 12-17. Juhlan aikataulu: 12-13 valmistautumista, pukeutumista. 13-14 Kakkua ja herkuttelua. 14-16.30 Ohjelmaa. 16.30-17.00 Naamiaisasujen vaihto ja meikkien/maskeerausten pesu. Klo 17.00 kotiin lähtö. Ennakkoilmoittautuminen.

Syysloman ohjelma tarkentuu alkusyksystä!

Tyttöjen Tuvalla kokoontuu lisäksi erilaisia ryhmiä.